Stöd Hela Sverige Rullar!

Swisha valfri summa till 123 1130 723

Bankgiro 5114-1604

 

Privat givare

Genom att stödja Hela Sverige Rullar bidrar du till vårt arbete med att välkomna nyanlända barn och ungdomar i den svenska skateboardvärlden. Med ditt stöd kommer kommer vi kunna bygga fler ramper, skaffa fler skateboard-coacher och fixa brädor till fler barn och ungdomar.


Tack för ditt stöd!

 

Gåvobevis

Kontakta oss för att beställa gåvobevis i valfri valör.
En fin present till någon!

info@helasverigerullar.net

företagsgivare

Vill ert företag stödja Hela Sverige Rullars arbete med att välkomna nyanlända barn och ungdomar till den svenska skateboardkulturen? Vad kul! 

Ni kan antingen bli sponsor till HSR, och dela med er av er kompetens och era resurser. Är ni intresserade av detta diskuterar vi gärna igenom samarbetet så att det gynnar båda parter på bästa sätt.

Som tack till våra större sponsorer besöker vi gärna er arbetsplats och föreläser om vårt arbete, samarbetar kring marknadsföring och håller er ordentligt uppdaterade på vad som händer i föreningen.

Ni kan också göra en engångs-donation. Pengarna går då till att stödja vår verksamhet så att vi kan få fler nyblivna svenskar i rullning! För detta får ni ett gåvobevis som hittas längre ner på sidan. I de större beloppen ingår även ett antal t-shirts till era medarbetare.För mer information kan ni kontakta Fabian Ryd:
fabian@helasverigerullar.net