Bli medlem!

Hela Sverige rullar har tre olika typer av medlemskap så att du kan välja den form som passar just dig. Du kan bli stödmedlem och på så vis stödja föreningen genom ditt medlemskap, du kan bli aktiv medlem och delta i föreningens arbete
eller så kan du bli ungdomsmedlem om du är yngre än 20 år. 

Vill du bli medlem?

Maila info@helasverigerullar.net

medlemstyp, namn, personnummer, adress, telefonnummer, storlek på t-shirt: M/L/XL (de krymper i tvätten)

Swisha avgiften till:

123 1130 723

OBS! För information om hur vi hanterar dina personuppgifter se längre ner på denna sida.

 

 

 
stodmedlem.jpg

stödmedlem

Vi bygger ramper och vi donerar skateboards, skydd och hjälmar. Som stödmedlem hjälper du Hela Sverige Rullar att få kalaset att gå ihop! Genom att betala medlemsavgift, ge en donation och hålla koll på vårt arbete håller du föreningen i rullning. Som stödmedlem får du ta del av våra nyhetsbrev och vår verksamhetsberättelse. 

Som tack för att du stöttar Hela Sverige Rullar kommer du att få en t-shirt!

Avgift: 500 sek / år (250kr medlemsavgift + 250kr donation)


aktiv medlem

Utan våra medlemmars fantastiska engagemang skulle Hela Sverige inte kunna rulla. Vill du vara med och arbeta för att alla barn och ungdomar i Sverige ska få ta del av världens roligaste sport så är detta medlemsformen för dig. Som aktiv medlem kan du starta egna lokala projekt eller delta som skateboard-coach i anknytning till ett befintligt projekt.

För att kunna visa att du är en del av Sveriges bästa idrottsförening får du självklart en
t-shirt!
 

Avgift: 250 sek / år

177A6232.JPG

medlemkvadrat.jpg

undomsmedlem

Är du 20 år eller yngre, älskar att skejta och vill dela den känslan med nya vänner är den här föreningen helt rätt för dig. Vi vill ge alla chansen att åka skateboard och hitta en gemenskap genom denna fantastiska sport. Så, välkommen till familjen! 

Har du redan skejtat ett par år kan du dela med dig av dina kunskaper och utveckla din åkning tillsammans med andra. Har du precis börjat åka, eller kanske inte ens testat än så kommer dina nya vänner i Hela Sverige Rullar visa hur man gör. Vi ses i rampen!

Givetvis får även du en t-shirt!

Avgift: 25 kr / år 

PRESONUPPGIFTER:

När du blir medlem i Föreningen Hela Sverige Rullar samlar vi in vissa personuppgifter från dig. Ditt namn behöver vi för att veta vilka som är medlemmar. Din adress behöver vi för att kunna skicka dig en medlemströja. Din mail behöver vi för att kunna skicka information om föreningens arbete samt bjuda in till årsmöten och extrainsatta årsmöten. Ditt personnummer behöver vi för att kunna registrera dig i vårt medlemsregister i www.idrottonlne.se, Riksidrottsförbundets online-portal för idrottsföreningar med syfte att förenkla föreningsadministration. Vi sparar personuppgifterna i tre år efter avslutat medlemskap för att kunna kontakta er om förnyat medlemskap. Efter tre år raderas de permanent.

Om du är under 13 år behöver vi ha skriftligt godkännande från målsman för att bevilja medlemsskap.

Vi lämnar ej ut personuppgifter till tredje part eller land utanför EU/EES.

Du har enligt lag rätt att: få veta hur föreningen hanterar personuppgifter, få ett utdrag av dina personuppgifter, ändra dina personuppgifter, radera dina personuppgifter, säga upp medlemsskap och anmäla klagomål till Datainspektionen om du känner för det. 

Kontakta Fabian Ryd, kassör och personuppgiftsansvarig, för frågor, synpunkter eller någon av ovanstående anledning.

fabian@helasverigerullar.net, 0708 555 325.

När du betalar medlemsavgiften ingår du ett avtal där du godkänner att vi samlar in personuppgifter enligt ovan.